<< zpět

Plastová okna představují ekonomickou, avšak velmi efektivní variantu realizace výplně okenních otvorů.

Rámy oken jsou tvořeny z vysoce kvalitních profilů z tvrzeného polyvinylchloridu, které jsou vnitřně rozděleny do jednotlivých komor pro zajištění co nejlepších vlastností v oblasti statiky a termoizolace. Námi dodávaná okna jsou vybavená minimálně pětikomorovým profilem a naši nabídku uzavírají okna disponující profilem šestikomorovým, který je vhodný i pro realizaci v nízkoenergetických či pasivních domech. Záruku kvality garantují profily předních evropských výrobců, které jsou díky své inovativní konstrukci velmi stabilní a odolné vůči deformacím. K výrobě plastových profilů je z velké části využito kvalitního plastového recyklátu, který zajišťuje prvotřídní kvalitu výrobků a přispívá k odbourávání nadměrné zátěže životního prostředí.

Naše plastová okna jsou dodávána s dvojitou či trojitou skleněnou výplní a meziskelním prostorem vyplněným ochranou atmosférou argonu nebo kryptonu. Námi dodávaná okna dosahují vysokých standardů i díky inovativnímu meziskelnímu rámečku Swisspacer, který eliminuje tepelné mosty v meziskelním prostoru. Toto řešení se postará o maximální efektivitu v oblasti termoizolačních vlastností skleněné výplně.

Na žádost zákazníka jsme schopni vybavit okna bezpečnostními skly, která jsou mimořádně odolná a navržená tak, že při poškození nedochází k vysypání skleněné výplně a následnému ohrožení osob či zvířat v blízkosti oken. Pro zákazníky žijící v rušnějších lokalitách máme připravena okna s protihlukovým zasklením, které výrazně redukuje okolní hluk pronikající do interiéru.

Plastová okna vám dodáme v široké škále provedení a povrchových úprav. Vnitřní i vnější stranu oken si můžete dle vlastních požadavků nechat vyrobit ve velkém množství moderních barevných dekorů, případně můžete sáhnout po přírodně vyhlížejících dřevodekorech. Novinkou v oblasti plastových oken je možnost vybavení vybraných typů oken skrytým kováním. Tento systém disponující skrytými panty zajistí nikterak nerušený vzhled oken v designovém duchu redukované formy, a navíc vám zpříjemní umývání oken, u kterého panty nebudou na obtíž.

Všechna naše plastová okna jsou opatřena celoobvodovým kováním, které zajistí zvýšenou pevnost celé okenní konstrukce. Díky tomuto řešení je docíleno ještě vyšší efektivity v oblasti tepelné izolace. Celoobvodové kování navíc mnohonásobně zvyšuje bezpečnost oken, které se díky němu stávají zásadním bezpečnostním prvkem vaší domácnosti.

Jen správně seřízená a řádně udržovaná okna budou bezchybně plnit všechny své funkce. Proto je pro nás samozřejmostí poskytnutí plného záručního i pozáručního servisu na všechny námi instalované výrobky. Jednou z hlavních výhod pořízení kvalitních oken nabízených naší firmou je dlouhodobá podpora ze strany našich dodavatelů, díky které jsme schopni vyměnit téměř jakoukoliv poškozenou součást okenního systému.